Personalul medical si gradul profesional

Misiunea CSM Bratca este de a oferi servicii medicale de calitate intr-un mediu de siguranta si incredere atat pentru pacienti cat si pentru personal.
Calitatea serviciilor medicale oferite se asigura prin personal specializat si aparatura moderna, performanta care asigura un standard de calitate inalt, fiind certificate ISO 9001.
Astfel, CSM BRATCA va ofera in prezent SERVICII MEDICALE SI CONSULTATII in AMBULATORIU DE SPECIALITATE SI SPITALIZARE DE ZI pentru specialitatile urmatoare:

 

MEDICINA INTERNA reprezintă una dintre cele mai complexe ramuri ale medicinei, ocupându-se prevenţia, diagnosticul şi terapia bolilor organelor interne.

MEDICI SPECIALISTI :
Dr. FORT CRISTINA IONELA 
Dr. SEESURRUN AVINASH

Cabinet medicina interna: 0786539091

 

DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE este specialitatea medicala care cuprinde in primul rand diagnosticarea şi indicaţiile de terapie ale unei boli extrem de frecvente în ultimii ani: diabetul zaharat.
Totodata, cabinetul ofera consultatii de specialitate nu doar nu doar pacienţilor suspectaţi sau diagnosticaţi deja cu diabet zaharat, ci şi celor cu boli asociate: obezitate, dislipidemie, etc.
MEDIC SPECIALIST  Dr. MOCA MADALINA

Cabinet diabet: 0786539093

CARDIOLOGIA este specialitatea medicala care cuprine diagnosticul şi tratamentul bolilor inimii şi ale vaselor de sânge (boli cardiace congenitale, boli cardiace ischemice, insuficienţă cardiacă, valvulopatii, aritmii, boli ale pericardului).
MEDIC SPECIALIST  Dr. CIPLEU MARIA

Cabinet endocrinologie: 0786539094

ENDOCRINOLOGIA reprezinta acea specialitate medicala care vizează diagnosticul şi tratamentul bolilor ce afecteză glandele cu secreţie internă, dar şi alte organe şi sisteme din cadrul acestora.
MEDIC SPECIALIST  Dr. POPA ANCA

Cabinet endocrinologie: 0786539094

PEDIATRIA reprezintă acea ramură a medicinei care vizează depistarea cauzelor, stabilirea diagnosticului şi a schemelor terapeutice în afecţiunile copilului.
MEDIC SPECIALIST
Dr. IUREK CRISTINA

Cabinet pediatrie: 0786539094

OBSTETRICA -GINECOLOGIE este specialitatea medicală care urmăreşte diagnosticarea şi liniile de tratament ale afecţiunilor aparatului genital feminin.
MEDIC SPECIALIST Dr. ALEKSA OLENA

Cabinet ginecologie: 0786539092

IMAGISTICA-MEDICALA este specialitatea medicala care vizeaza producerea de imagini ale organelor sau tesuturilor prin diferite tehnici.

MEDICI SPECIALISTI:

Dr. PACURAR LIANA

Dr. ALB ADRIAN

Cabinet imagistica medicala: 0786055646

MEDICINA DE LABORATOR  este o specialitate medicală din grupul specialităților paraclinice, care are ca obiect de activitate efectuarea investigațiilor de laborator pe eșantioane de produse biologice prelevate de la pacienți, sau din mediul care poate afecta pacienții, în scopul de a contribui la stabilirea diagnosticului, sau la evidențierea dinamicii modificărilor fiziologice și fiziopatologice din organism.

MEDIC SPECIALIST Dr. STEI NICOLETA

Laborator analize medicale: 0784292399