Contact purtător de cuvânt

Jr. GAVRILAȘ GABRIELA-MARIA

 

Adresa: Loc. Bratca, Nr. 124, Jud. Bihor

Tel: 0766516578

Fax: 0259473341

Email: csmbratca@yahoo.com

 

 

Accesul mass-media in institutie

Accesul reprezentantilor mass-media in unitate, in vederea inregistrarii, fotografierii sau filmarii se face numai cu aprobarea  directorului, respectand dreptul la intimitate al pacientilor.

In situatia in care directorul  spitalului nu este prezent in unitate, accesul reprezentantilor mass-media este permis numai cu aprobarea inlocuitorului directorului .

Accesul reprezentantilor mass-media in spital este permisa pe baza acreditarii acestora. Pentru obtinerea acreditarii, institutiile de presa vor face demersuri scrise, specificand numele persoanelor ce fac parte din echipa de presa (jurnalist, cameraman, etc), datele de identificare si numarul de telefon al acestora (conform formularului de  Cerere acces presa anexat)

Acreditarea de presa se acorda fara discriminare, in termen de cel mult 5 zile de la inregistrare. Acreditarea poate fi refuzata sau retrasa pentru fapte care impiedica desfasurarea normala a activitatii spitalulului si care nu privesc opiniile exprimate in presa de respectivul reprezentant mass-media, in cazul in care se constata abateri grave sau repetate de la normele deonotologiei profesionale sau pentru fapte prin care a fost incalcata prezenta procedura.

In acest caz, va fi informata institutia mass-media pentru obtinerea acreditarii pentru un alt reprezentant.

Pe toata durata deplasarii in incinta spitalului, reprezentantii mass-media vor fi insotiti de purtatorul de cuvant, unde vor putea discuta cu persoana desemnata de conducerea unitatii din compartimentul de spital despre care se solicita informatii.